

IBEW LOCAL 11 OFFICE PASADENA, CA SEPT. 15-18, 2022



#### Young Worker Convergence Program Schedule

#### September 15-18

### Thursday, September 15th

11:00 am	<b>Registration opens</b> Pasadena Hilton
3:00 pm	<b>Hotel check-in starts</b> Pasadena Hilton
4:30-6:30 pm	<b>Welcome + Group Activity</b> Teresa-Marie Oller, APWU Local 128 Pasadena Room, Pasadena Hilton
6:30 pm	<b>End of day</b> Dinner on your own

## Friday, September 16<sup>th</sup>

8 am- 9 am	Breakfast + Registration IBEW Local 11 Office, ADDRESS
9 am- 9:50 am	<b>Official Event Kick Off</b> Crystal Herrera, IBEW Local 11 Larry Williams Jr., Labor Network for Sustainability
9:50 am- 10:50 am	<b>Social Movement Group Activity</b> Max Belasco, UPTE-CWA Carley Towne, Teamster 2010

BREAK (10 min)				
11 am- 12:30 pm	Young Worker Listening Project: Reflections & Activity Maria Brescia-Weiler, Labor Network for Sustainability			
LUNCH (1.5 hrs)				
2 pm-3:15 pm	What is a Just Transition? Workshop Marc Krause, SEIU 1000			
BREAK (15 min)				
3:30 pm- 5 pm	Building Community Coalitions + Power Mapping Workshop Angie Liao, Gladstein, Reif & Meginniss LLP Nayyirah Shariff, Flint Rising Greg Woodring, Ann Arbor for Public Power Dom Bouavichith, GEO 3550 (AFT-MI)			
BREAK (15 min)				
5:15 pm- 6:30 pm	<b>Young Leaders Fireside Chat</b> Crystal Herrera, IBEW Local 11 Gabby Pierce, CWA, Pride at Work, MN AFL-CIO Emily Crispell, AFGE Local 704			
6:30 pm-8 pm	<b>Dinner</b> IBEW Local 11 Office			
7:00 - 7:30 pm	Outdoor film: When We Fight a Documentary Film about the Los Angeles Teachers' Strike			

# Saturday, September 17<sup>th</sup>

8 am- 9 am	Breakfast
9 am- 10:30 am	<b>Los Angeles Panel</b> Arlene Inouye, UTLA Ashley Michel Flores, LAANE/ROSLA Aleigh Lewis, ROSLA

BREAK (	15 min)		
10:45 am- 12:15 pm	<b>Bargaining for the Common Good Workshop</b> Bianca Cunningham, Bargaining for the Common Good Dianne Enriquez, Bargaining for the Common Good		
LUNCH (1 hr 30 min)			
1:45 pm- 3 pm	<b>Building Trades Panel</b> Amy Calendrella, IUOE Local 98 Celina Barron, IBEW Local 11 Barbara James, United Brotherhood of Carpenters Local 1907 Emmett Doyle, Carpenters Local 68		
BREAK (15 min)			
3:15 pm- 4:30 pm	<b>Climate Organizing Conversations Workshop</b> Yana Kalmyka, Texas Climate Jobs Project Tyler Johnson, IBEW Local 520		
BREAK (15 min)			
4:45- 6:30 pm	"Choose Your Own" Group Discussions		
6:30 pm-8 pm	Dinner (On your own)		
8:00 pm- 11 pm	<b>Climate + Labor L.A. Mixer</b> San Gabriel Room, Pasadena Hilton		

# Sunday, September 18th

8 am- 9 am	Breakfast			
9 am- 11 am	World Cafe Discussion			
BREAK (15 min)				
11:15 am-12:30 pm	Where Do We Go From Here? Group Discussion and Workshop Joshua Dedmond, Labor Network for Sustainability			
LUNCH (1.5 hrs)				